0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:04 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00

Misafirine çatalla saldırmış 

Şeçkin Piriler ve Meral Kaplan arasında yaşanan kavganın detayları ortaya çıktı.  Evinde misafir ettiği Kaplan’a çatalla saldıran Piriler, buna rağmen darp edildiğini söyleyerek fotoğraf paylaştı. 

Tolga ASLAN 

Yıllardır sıkı dost olan Meral Kaplan ve Seçkin Piriler, önceki gün Bodrum’da saç saça baş başa kavga etti. Olayın duyulmasının ardından hemen yalanlama yapan Piriler, ortaya görüntülerin çıkmasıyla dönüş yaparak yalanladığı magazin basınından özür diledi. Yaşanan hadiseyi kabul eden Piriler, darp edildiğini de söyledi. Eski eşi Kaan Tangöze’nin çocuklarıyla birlikte kalması için hediye aldığı 700 bin liralık evde yaşanan olayda evde çalışan elektrikçinin de kavgaya şahit olduğu bilgisi geldi. Kavgayı evde çalışan elektrikçi ve site sakinleri ayırmış. Kendi misafirine saldıran Piriler'in, yaşanan hadiseyi arkadaşlarına anlatarak darp edildiğini söylediği ortaya çıktı. Arkadaşlarına anlattığı hadisede “Meral’le tartıştık benim üzerime yürüdü ve bana saldırdı. Her yerimi çizdi ve darp etti” demiş. Olayın Meral Kaplan tarafından dinlenen kısmı ise tam tersini gösterdi. Misafir olduğu evde çatalla saldırıya uğradığını yakın çevresine anlattığı öğrenildi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX