0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 08:00:00

Yasmin bunalımda

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin 'babasıyla ilgili sorulardan bunaldığı için' annesinin galasına katılmadı.  

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in aykırı yaşam tarzıyla dikkat çeken kızı Yasmin Erbil, annesi Nergis Kumbasar’ın başrolde yer aldığı Çat Kapı Aşk filminin gala gecesine katılmadı. 

DUYANLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Filmde Müge Boz ve Jess Molho’yla birlikte başrolü paylaşan Kumbasar, kızını soranlara ilginç bir cevap verdi. “Davetlerde babasının sağlık durumunu soruyorlarmış. Sürekli bir baba açıklaması yapmak istemiyor. Bu nedenle” gelmedi diyen Kumbasar'ı duyanların ağzı açık kaldı. Önceki gün elinde kahvesiyle kahkahalar atarken görüntülenen Yasmin, gazetecileri atlatmaya çalışmış, “Herkes beni Yasmin'e benzetiyor, ben o değilim” demişti. Genç kızın bu davranışının nedeni de ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları 'Babası yoğun bakımdayken keyfi yerinde paylaşımlar yapan, hiç oralı olmayan Yasmin, belli ki onun hakkında konuşmaktan da hoşlanmıyor' şeklinde yorumlar yaptı.  

 

Nergis Kumbasar, rol arkadaşları Jess Molho ve Müge Boz'la birlikte galaya katıldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX