0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 09:57:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 09:57:00

The Challenge birincisi Turabi kimdir? Turabi Çamkıran hakkında tüm merak edilenler sizlerle

Turabi Çamkıran kimdir, kaç yaşında? Turabi nereli? sorularının yanıtları tüm herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Survivor yarışmasındaki şampiyonluklarıyla yıldızı parlayan Turbo lakaplı Turabi Çamkıran ABD'nin en çok izlenen yarışması The Challenge'a da damga vurdu. Turabi ABD'de The Challenge yarışmasında şampiyon oldu ve 750.000 dolar kazandı. Turabi'nin dünyaca takip edilen yarışmada birinci olmasının hemen ardından 'Turabi Çamkıran kimdir, kaç yaşında? Turabi nereli?' sorularının yanıtlarını araştırılmaya başlandı. Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Turabi şu ifadeleri kullandı: "Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı DÜNYALAR SAVAŞINDA Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve ŞAMPİYON oldum."

Survivor'da iki kez şampiyon olan ve ardından ABD'nin en çok izlenen yarışma programı The Challenge'a katılan Turabi burada da şampiyon olmayı başardı.  Üç kez katıldığı Survivor sonrası The Challenge programına katılan Turabi bu yarışmada da şampiyon olarak büyük ödülün sahibi oldu. Turabi şampiyonluk sonrası 750.000 dolarlık (Yaklaşık 5 milyon TL) ödülü kazanan isim olmayı başardı. Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Turabi şunları söyledi: "Türk olmak zordur, Dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur. Çünkü Türk’le savaşırsın. Birçok Ülkelerin yarıştığı DÜNYALAR SAVAŞINDA Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve ŞAMPİYON oldum." diye açıklama yaptı. Turabi Çamkıran hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 
Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğdu. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar verdi.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katıldı. 6. Hafta üçüncü olarak elendi. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı. Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Survivor 2014’de kendine has tavırları ile dikkatleri üstüne çeken ve birinciliği göğüsleyen Turabi Çamkıran, 2015 yılında yapılan Survivor All Star’da da birinci oldu. Turabi üçüncü Survivor macerası için yola çıktı. Turabi Çamkıran Survivor 2018'in en iddialı isimlerinden biri.

Turabi Çamkıran,"Kertenkele" adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil oldu. Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner ile birlikte oynamaya başladı

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX