0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2020 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:23 Ocak 2020 Perşembe 13:12:00

Hülya Avşar'dan sitem: Herkesin bir yaşı ve duruşu var

İnternete koyduğu fotoğraflarla yaşıtlarını geride bırakan Hülya Avşar, hakkında çıkan taş gibi kadın’ sözlerine tatlı bir sitemde bulundu: "Herkesin bir yaşı ve duruşu var."

Recep ASLAN

Ünlü isim Hülya Avşar, sosyal medyada yayımladığı fotoğraf sonrası hakkında çıkan ‘taş gibi kadın’ haberlerine sitem etti. Tarabya’da yemek çıkışı görüntülenen güzel oyuncu, söz konusu fotoğrafın sorulması üzerine “İnsan sosyal medyaya fotoğraf koymaktan soğuyor. Ne kadar taş olursan ol, herkesin bir yaşı ve duruşu var sevmediğim bir şey. Yaşının kadını olmak önemli“ diyerek tepki gösterdi. Gazetecilerin “Sizce Türkiye’de 'en güzel ve taş gibi' diyebileceğiniz biri var mı?” sorusuna Avşar yine kendine has tarzıyla yanıt verdi. Hülya Avşar, “Taş gibi kim bilemem ben ama en güzel kadın benim” diyerek iddialı konuştu. 

Kaya Çilingiroğlu ile ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan Hülya Avşar,  evlilik sorularına "Evlilik var mı?', 'Hülya taş gibi kadın' gibi haberleri görmek beni mahvediyor" dedi. 

OTOSTOP ÇEKENLER GELSİN !

Avşar, yemek çıkışı eve giderken otostop çeken gençleri arabasına aldı. Karşılarında Avşar’ı gören bir grup öğrenci şaşkınlığını gizleyemedi ve hemen video çekmeye başladı. Avşar, “Nasılsınız? Otostop yapmak isteyen varsa bu güzergahtan olabilir” dedi.  

AVŞAR KIZI'NIN OLAY OLAN PAYLAŞIMI

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX