0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00

Bu defa fotoshop değil

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, oğulları Karan'la birlikte hastaneden çıkarken görüntülendi. Özçivit ailesinin üçlü bu ilk fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Tolga ASLAN 

Oyuncu Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, geçen cumartesi dünyaya gelen oğulları Karan'la hastane çıkışı görüntülendi. Yakışıklı oyuncunun puseti taşıma tarzından, Fahriye'nin kıyafeti ve yürüyüşüne kadar her ayrıntı sosyal medyada çok konuşuldu. Nişantaşı'ndaki hastaneden çıkarken görüntülenen çiftten Fahriye Evcen, 'Benim de bebeğin de sağlık durumu iyi, çok mutluyuz' dedi. Karan'ın ilk fotoğraflarını kullanmak için Katarlı ve Özbek inşaat şirketlerinin 2 milyon liralık teklif yaptığı iddialarına karşılık “Hayır, doğru değil” cevabını verdi. Sosyal medya takipçileri 'Burak bebeği çarşıdan almış gibi taşıyor', 'Bebeği kucağına alsaydı, çöp poşedi gibi taşıyor', 'Bebeği nasıl sarmışlar, nefes alamaz', 'Ay çocuk boğulacak, yüzünü nasıl kapatmak bu boğulacak' şeklinde yorumlar yaptı. 

Takipçiler ikiye bölündü

Hayranlar arasında çıkan tartışma da bir kısım takipçi de, 'Eee neyle kapatacaktı? Bebekler hastaneden çıkarken üzeri açık mı çıkıyor', 'Yeni doğan bir bebeğin üstünün tülle örtülmesi sizce de normal değil mi', 'Her bebek yüzü kapalı şekilde hastaneden çıkar. Farklı bir durum yok', 'Hepimiz kapatıyoruz n'apalım yeni doğmuş bebeği halka mı arz edelim' şeklinde yorum yaptı.  

Puset boş iddiası  

Burak Özçivit'in pusetle birlikte hastaneden çıkarken çekilen görüntüsünü izleyen sosyal medya takipçileri, ''O pusette bebek yok, öyle gamsız sallayamaz olsa', ' Yeni baba olmuş ve kalabalığa girmiş bir baba puseti öyle tutup rahatça yürüyemez ' diyerek ilginç bir iddia ortaya attı.  

Doğum hediyesi kolye 

Fahriye Evcen'in boynunda 'Karan' yazılı kolye dikkat çekti. Güzel oyuncu 'Eşimin doğum hediyesi' dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX