0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2017 Perşembe 15:59:00 - Güncelleme:23 Şubat 2017 Perşembe 16:07:00

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı açıklandı mı, Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak

Kurtlar Vadisi hayranlarına büyük müjde. Bu sezon yayınlanacak kanal bulamayan veya anlaşamayan Kurtlar Vadisi ekibi TRT 1 ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Tüm sinema filmleri de kanala verildi. Kurtlar Vadisi Filistin TRT 1'de Kurtlar Vadisi hayranları uzunca bir süre sonra Filistin filmini TRT 1'de görünce heyacanlandı.

 

Kurtlar Vadisi Darbe TRT 1 yayınlanacak. TRT 1 artık son aşamasına geldiği büyük sürprizini açıklıyor. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizi sinema filmi anlaşmaları tamamlandı. Kurtlar Vadisi Pusu ise yakında TRT 1'de olacağı iddia edildi. TRT ile Pana film arasında yakınlaşma olduğu iddia edilirken, gelecek sezon Kurtlar Vadisi Pusu TRT 1'de kaldığı yerden devam edeceği de ileri sürüldü. Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekilecek ve bunun da hakları TRT verilecek. Tüm dizi hayranları gelecek sezon yine Perşembe günleri dizisine kavuşacak.

 

KURTLAR VADİSİ DİZİ SERİLERİ

 

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi serisinin ilk dizi filmi olan Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelmiştir. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile akıllara kazınan dizi aksiyon dizi olarak kendini göstermiştir. 29 Aralık 2005 yılında yayınlanan 97. bölümü ile Kanal D ekranlarında son bulmuştur.

 

Kurtlar Vadisi Terör

Kurtlar Vadisi Terör, Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisini ve Türkiye'de yaşanan Terör faaliyetlerini ekranlara taşımıştır. Dizinin büyük tepki alması RTÜK tarafından ikinci bölümün yayınlanmasının ardından yayından kaldırılmasına neden olmuştur.

 

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu, daha önce ekrana gelen Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğinde çekilmeye başlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'da yine Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisi konu edilmiştir.

 

Yeni Akit

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX