0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2016 Salı 00:00:00 - Güncelleme:14 Ekim 2016 Cuma 08:56:00

Kürkçü dükkanına döndü 

Zayıfladıktan sonra kendine güvenini geri kazanan Pelin Öztekin nişanlısı Kıvanç Arslan'ı terk etmişti. 3 yıllık aşkına 'Hayatımı yaşamak istiyorum' demişti ama 70 gün sonra geri döndü! 

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in BKM ile ünlenen kızı Pelin Öztekin geçtiğimiz aylarda ayrıldığı nişanlısı oyuncu Kıvanç Arslan ile yeniden barıştığını Instagram'da yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Pelin Öztekin, 3 yılı aşkın süredir birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kıvanç Arslan ile nişanlanmış ancak ünlü çiftin bu mutluluğu kısa sürmüştü. Çift, 1 Ağustos'ta sürpriz bir kararla ayrılık kararı almış ve sosyal medya üzerinde yer alan birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları da silmişti.

YİNE YENİ YENİDEN AŞK!

Güzel oyuncu ayrılık açıklaması olarak da “Arkadaşlar çok güzel bir ilişkimiz vardı ama artık biz Kıvanç ile arkadaş gibi olduk. Aramızda bir aşk kalmadı ve uzatmanın gereği olmadığını düşünerek ayrılma kararı aldık, artık hayatımı yaşamak istiyorum, hepsi bu kadar” demişti. Bir kaç gündür eski aşkı Kıvanç Arslan ile sık sık buluştuğu bilinen Öztekin önceki gece instagramdan barıştıklarını duyurdu. Hayat Şarkısı dizisinin güzel oyuncusu “Yine Yeni Yeniden! Seviyorsak demek ki” ifadelerine yer verdi. Güzel oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinden binlerce beğeni ve tebrik içerikli yorum geldi. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX