0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:14 Eylül 2018 Cuma 00:00:00

Kırmızı halıda aşk 

Ödül törenine gizemli arkadaşıyla katılan Ezgi Mola, tüm kameralar onlara çevrilince utanıp kaçtı. 'Ben Acun'larla geldim, bu beyle az önce kapıda tanıştık' diyerek uzaklaştı. 

Tolga ASLAN 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önceki akşam düzenlediği 'Futbolun Süperleri' ödül törenine katılan ünlü isimler arasında en dikkat çekeni Ezgi Mola oldu. Uzun yıllardır aşk hayatı durgun olan Mola, geceye genç bir adamla katıldı. 

SOHBET EDİYORLARDI

Kırmızı halıda konuşarak içeri girerken birden kameraların görüntü aldığını, fotoğraf makinelerinin flaşlarının patladığını fark eden Ezgi Mola, yavaşlayarak yanındaki genç adamdan geride kaldı. 

ADIMLARINI HIZLANDIRDI

Gizemli adam da adımlarını hızlandırarak kaçarken Ezgi Mola 'Yanınızdaki kişi yeni sevgiliniz mi?' sorusuna “Ben Acun Bey'lerle birlikte geldim. Yanımdaki beyle yeni tanıştım. Sağ olsun bana eşlik etti” şeklinde cevap verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX