0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Nisan 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:21 Nisan 2019 Pazar 08:28:00

'Keşke böyle kalsaydım' 

Estetik operasyonlarla güzelleştiği iddia edilen Almeda Abazi, 'Gözlerinizi nerede yaptırdınız' sorusuna öfkelendi. Burun ve dudaklarından başka bir yerinde müdahale olmadığını söyleyen Almeda, 'Onları yaptırdığım için de pişmanım' dedi. 

Hakkında sürekli estetik yaptırdığı yönünde haberler çıkan Almeda Abazi, sosyal medyada takipçilerine cevap verdi. Tolgahan Sayışman'la evli olan ve 'Efehan' adını vereceği oğullarını dünyaya getirmek için gün sayan ünlü oyuncu, kısa süre önce yanaklarına dolgu yaptırdığı, çenesini törpülettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. İnternette eski ve yeni halinin dolaşmasına öfkelenen oyuncu, kendisine yöneltilen ‘Estetik güzeli olmak nasıl bir duygu’ şeklindeki yorum üzerine, “Muhteşem… Siz de deneyin belki bu kompleksinizden kurtulursunuz” demişti. Bu kez de ağız değiştiren Almeda Abazi bir takipçisinin ‘Gözlerinizi nerede yaptırdınız?’ sorusu karşısında şaşkınlık yaşadı. Eski kainat güzeli, “İyice abarttınız. Burun ameliyatı dışında yüzümde bir şey yok. Bir sene önce üst dudağıma iki nokta dolgu yaptırdım. Zaten ona da pişman oldum” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX