0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ağustos 2018 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:06 Ağustos 2018 Pazartesi 00:00:00

Kendini eve kapattı

Meral Kaplan'la saç saça baş başa kavga eden Seçkin Piriler, kendini eve kapattı. Arkadaşını sosyal medyada tekrar takibe alan Kaplan “Durumu iyi değil ama onun gönlünü alır iyileşmesine yardım ederim” dedi. 

Tolga ASLAN

20 yıllık sıkı dost Meral Kaplan ve Seçkin Piriler arasında yaşanan kavga gün geçtikçe tatlıya bağlanıyor. Önceki gün Bebek trafiğinde görüntülenen Meral Kaplan, ilk kez konuştu. Misafir olduğu evde saldırıya uğrayan Kaplan, “Küçük bir olay çok büyüdü. Bu olaylardan sonra biraz ara verdik. Mantıklı olan da bu, biraz üzüldüm ama zaman geçtikten sonra birbirimizin gönlünü alırız” açıklamasını yaptı. Yaşanan kavga hakkında konuşmak istemeyen Kaplan, “Bende bir şey, yok Seçkin biraz yaralandı herhalde. Kendini eve kapattı” açıklaması da şaşkınlık yarattı. 

Hemen yeni dost buldu 

Kavga sonrası sosyal medyadan birbirlerini takibi bırakan ikilinin tekrar takipleşmesi de olayın yumuşadığını gösterdi. Kaplan’ın alttan alan açıklamalarının ardından başka bir arkadaşıyla fotoğraf paylaşarak dost yazması ise kafaları karıştırdı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX