0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2017 Çarşamba 14:42:00 - Güncelleme:15 Kasım 2017 Çarşamba 14:45:00

Kansere yakalanan annesinin saçlarını Hazal Kaya kesti

Oyuncu Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya'ya kanser teşhisi kondu. Sevindirici haber ise hastalığın erkenden fark edilmesi. Hazal Kaya'nın annesinin saçlarını kazıdığı fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Altı yıl önce "Adını Feriha Koydum" dizisinin setinde annesini oynayan Vahide Perçin'in meme kanserine yakalanmasının şokunu yaşayan Hazal Kaya, aynı acıyı bu kez kendi annesinde yaşadı. Hazal Kaya'nın annesinin kanser hastası olduğu ortaya çıktı.

SAÇLARINI KIZI HAZAL'A KESTİRDİ
 
Hazal Kaya'nın annesi  Ayşegül Kaya,  Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kanser hastalarına umut oldu. Saçlarını kızı Hazal'a kestiren Ayşegül Hanım, bu anlardan fotoğraf paylaşıp altına, "Kanser adı dehşet yaratsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler." notunu düştü.
 
SOSYAL MEDYAYI SALLADI
 
Güzel oyuncunun, annesinin saçlarını kazıdığı kare sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları  Hazal Kaya için "İşte hayırlı evlat" şeklinde yorumlar yaptı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX