0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:21 Temmuz 2018 Cumartesi 00:00:00

İlk konserini verdi 

Oyuncu Gökçe Bahadır, izlemek için gittiği Levent Yüksel konserinde sahneye çıktı. Binlerce kişinin karşısında 'Ayrılmam' şarkısını söyleyip yakında albüm yapacağının sinyalini verdi.  

Ahmet DÖĞEN 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Oya karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, şarkıcılık yolunda emin adımlarla ilerliyor. Daha önce arkadaşlarının doğum günlerinde şarkılar söylerken görüntülenen Bahadır birkaç kez de Instagram hesabında video paylaşmıştı. Dizide de 'Medcezir'i seslendirerek müzikteki iddiasını gözler önüne seren Gökçe Bahadır, şimdi de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde binlerce kişinin  karşısında şarkı söyledi. Önceki akşam Harbiye'de konser veren Levent Yüksel, ‘Ayrılmam’ şarkısının ikinci kısmında sahneye Gökçe Bahadır’ı aldı. Düetleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan ikili, dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunculuğu kadar sesiyle de gündeme gelen Bahadır'ın yakında albüm çıkaracağı iddia edildi.  

Eli kırılmış

Levent Yüksel’i dinlemeye gelenler arasında Deniz Akkaya ve sevgilisi Gökmen Şeynova da vardı. Bütün akşam eğlenen sevgililerden Gökmen Şeynova’nın eli yine bandajlıydı. Bir önceki gün görüntülendiklerinde nedenini söylemek istemeyen işadamı bu kez ATV motor kazası yaptığını söyleyerek “küçük bir görünmez kaza geçirdim, elim kırıldı ve bir müddet böyle olacak” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX