0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Haziran 2017 Perşembe 15:52:00 - Güncelleme:08 Haziran 2017 Perşembe 15:58:00

İçeride dizisinde mutlu son falan yok! Martin Scorsese'in yaptığı Köstebek filminin dramatik sonu gündemde

'İçerde' dizisinin 19 Haziran'da yayınlanacak final bölümünün akşamı için oyuncularla seyircilerin bir araya gelebileceği özel bir organizasyon yapıldı. Ayrıca dizinin final bölümü Türkiye'deki dizi sektörüne göre biraz sıra dışı olacak. Tıpkı diziden Alyanak'ın yeni bölüm fragmanında söylediği gibi: Şimdi dağılabiliriz

 

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Bir Film Özetinden Hareketle" başlıklı yazısı şöyle: "Hadi gelin biraz uçalım. 'Köstebek' (The Departed) filminde 'Billy Costigan' polis teşkilatının mafya içine soktuğu köstebektir.

 

'Colin Sullivan' ise şehrin mafya lideri 'Frank Costello'nun polis departmanının içindeki adamıdır.

 

Filmde ilk önce bizdeki organize suçlann departman amiri öldürülür. Hemen akabinde görülür ki 'Costigan' mafyaya sızan tek köstebek değildir.

 

Neyse finale doğru kimliği ortaya çıkmasın diye 'Sullivan' patronu 'Costello'yu öte tarafa gönderir.
Hemen peşinden 'Costigan' polis olduğunu anlatamadan bir operasyonda meslektaşları tarafından kafasından vurulur. Ortada sadece 'Sullivan' kalır ve o da finalde vurularak öldürülür.

 

"ŞİMDİ DAĞILABİLİRİZ"

Filmde mutlu son filan yoktur. Tıpkı 'İçerde' (Show TV) dizisinden 'Alyanak'ın yeni bölüm fragmanında söylediği gibi. Şimdi dağılabiliriz." 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX