0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 09:22:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 17:14:00

Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Hercai son bölümde neler yaşandı?

Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtları tüm Hercai izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'nin reyting rekortmeni olan Hercai dizisi intikamdan doğan bir aşk masalını konu ediniyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Hercai, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine erişti. Hercai hem reytinglerde hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Hercai son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte Hercai hakkında tüm merak edilenler...

Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai son bölümde neler yaşandı? sorularının yanıtları tüm Hercai izleyicileri tarafından araştırılıyor.  ATV'nin reyting rekortmeni olan Hercai dizisi intikamdan doğan bir aşk masalını konu ediniyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Hercai, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine erişti. Hercai hem reytinglerde hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Hercai son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte Hercai hakkında tüm merak edilenler... 

HERCAİ 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

HERCAİ 11. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ 

HERCAİ 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ 

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Miran, Reyyan’ın tüm engellemelerine rağmen onun yanından ayrılmıyor. Aralarında atışmalar yaşansa da Miran vazgeçmiyor. Reyyan’ı akrep sokması ile tartışmaları yarım kalıyor. Miran hastaneye götürmek istese de ilaç olduğunu söyleyerek onu vazgeçiriyorlar. Reyyan’ı zor bir gece bekliyor. Miran sevdiğinin elini tutarak bu zor geceyi atlatmasına yardım etmek istiyor.

Yaren Cihan’a yakalanıyor. Cihan, Yaren’i Gönül ile görüyor ve döve döve eve getiriyor. Yaren babasına bağıra bağıra Reyyan’ı konağa getiren kişinin kendisi olduğunu Kabul ediyor. O sırada Nasuh gelip Yaren’i babasının elinden alıyor. Cihan babasına gerçeği anlatacakken Handan kocasına engel oluyor. Nasuh, Yaren’in Gönül ile görüştüğünü öğrenince Yaren’e öfke saçıyor. Dedesi insaflı çıksa da Cihan’ın artık kızına karşı affı kalmıyor. Cihan, Yaren’i evlendirmek istiyor. Nasuh ile konuşarak bir kismet de olduğunu söylüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX