0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:16:00 - Güncelleme:12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:20:00

Hadise: Etrafım kalabalık ama yalnızım

Hadise, 14 dansçıyla Açıkhava’da renkli bir şova imza atarken sahnede sevenleriyle de dertleşti: "Ben özgür bir kadınım. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi asla unutma"

Hadise, önceki akşam Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısıyla Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını özel dans kareografileriyle sunan başarılı popçu, "Beni eleştirenlere cevabım" diyerek ‘Biz Burdayız’ ve ‘Mesaj’ adlı şarkılarını seslendirdi.  Hadise, hayranlarına sürpriz yaparak makyjasız görüntülerinin yer aldığı videosunu ekranda yayımladı. Sanatçı, duygularını "Ben özgür bir kadınım. Hayattan endişe eden ama seven. Çevresi kalabalık ama yalnız. Benim nasıl göründüğümden kime ne. Kendini sev. Yaşa. Nasıl istersen onu yaşa. Gülmeyi asla unutma n’olur" sözleriyle anlattı.

 Annem bir şey demiyorsa kime ne?

Hadise’yi dinlemeye gelenler arasında annesi Gülnihal Açıkgöz ve kardeşi Derya Açıkgöz vardı. Giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çeken Hadise, annesine seslenerek, “Kıyafetimle tepki alır mıyım?” diye sordu. "Muhteşemsin" yanıtını alan Hadise, eleştirileri ti'ye alarak "Benim annem bir şey demiyorsa kime ne!" dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX