0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2019 Cuma 11:21:00 - Güncelleme:17 Mayıs 2019 Cuma 11:22:00

Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan nişanlısından ayrıldı mı?

Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan nişanlısından ayrıldı mı? sorularının yanıtları tüm magazin seveler tarafından araştırılıyor. Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı olan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa'ya konuk olan Gurur Aydoğan yeniden gündem konusu oldu. Gurur Aydoğan, 31 Aralık 2018 akşamı kendisi gibi oyuncu olan Başak Güröz’le nişanlanmıştı. Çiftin nişan yüzüklerini Orhan Gencebay takmıştı. Ağustos ayında evlenecekleri konuşulan Gurur Aydoğan ve Başak Güröz'den kötü haber geldi. Gurur Aydoğan hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı olan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa'ya konuk olan Gurur Aydoğan yeniden gündeme geldi. Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan nişanlısından ayrıldı mı? sorularının yanıtları tüm magazin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Gurur Aydoğan, 31 Aralık 2018 akşamı kendisi gibi oyuncu olan Başak Güröz’le nişanlanmıştı. Gurur Aydoğan ve Başak Güröz çiftinin nişan yüzüklerini Orhan Gencebay takmıştı. Ağustos ayında evlenecekleri bilinen Gurur Aydoğan ve Başak Güröz'den kötü bir haber geldi. Gurur Aydoğan hakkında merak edilenlerin detaylarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler.. 

GURUR AYDOĞAN NİŞANLISINDAN AYRILDI MI?
31 Aralık 2018 akşamı kendisi gibi oyuncu olan Başak Güröz’le nişanlanan Gurur Aydoğan nişanlısı ile ayrıldığını  Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa canlı yayınında açıkladı. 

GURUR AYDOĞAN KİMDİR? 


Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016’da vefat eden Türk sinemasının usta isimi Oya Aydoğan’ın oğludur. Babası ise Latif Demirbağ’dır. 8 Kasım 1988 yılında dünyaya gelen Gurur Aydoğan, 1.90 boyunda ve 86 kilogramdır.

Gurur Aydoğan eğitim hayatını oyunculuk üzerine yapmıştır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümünden mezunudur. Mezuniyetinin ardından 35.5 Sanat Akademisi ve Craft Oyunculuk Atölyesinde eğitim almıştır.

Eğitim hayatının bitmesi sonucunda, Kedi Özledi ve Oyun Zamanı isimli filmlerde karşımıza çıkmış daha sonra Not Defteri dizisi ile dizi oyunculuğuna başlamıştır. Son olarak Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Güröz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kanıt Ateş Üstünde dizisinin kadrosunda yer alan Gurur Aydoğan, ‘Çetin’ karakterini canlandırmıştır.

Guru Aydoğan, Kanıt; Ateş Üstünde adlı dizide rol paylaştığı Başak Güröz ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştır. Ancak Başak Güröz ile ayrıldıklarını açıkladı. 

BAŞAK GÜRÖZ KİMDİR KİMDİR?
1991 yılında Antalya'da doğdu. Annesi Antalyalı, babası Bulgaristan göçmeni. Antalya Bileydi Anadolu Lisesi'nden sonra Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İlk ve ortaokul yıllarında okulun yıl sonu gösterilerinde aktif olarak yer aldı. Dönem dönem gitar, Latin dansları ve tenis alanında dersler aldı

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX