0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2020 Pazar 15:33:00 - Güncelleme:23 Şubat 2020 Pazar 16:00:00

Yalancı provokatör Berna Laçin'in oyunu iptal edildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası attığı provaktif ve yalan tweet'lerle büyük tepki toplayan Berna Laçin’in yer aldığı oyun, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası oluşan kargaşa anında attığı yalan içerikli tweet'lerle kamuoyundan çok sert tepki alan Berna Laçin'in yer aldığı "Hayal Satıcı" oyunu, Atakum’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sergilenecekti.

TEPKİLERE KAYITSIZ KALINMADI

Kamuoyundan gelen tepkilerden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi, Laçin'in yer aldığı oyununun sahne alacağı salonu iptal etti.

ELAZIĞ DEPREMİNDE YALAN PAYLAŞIM YAZMIŞTI

Berna Laçin, son olarak Elazığ depreminden sonra attığı "deprem vergisi" üzerinden yaptığı paylaşımlarla kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından İslam düşmanlığı açıklamalarıyla tepkileri üzerine çeken sözde oyuncu Berna Laçin, skandal bir provokasyona imza atmıştı. Laçin "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX