0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Kasım 2019 Perşembe 09:20:00 - Güncelleme:10 Aralık 2019 Salı 12:45:00

14 Kasım evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimizde

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılan evde bakım maaşları ödemeleri il il olarak sırayla gerçekleştiriliyor. Evde bakım aylığının ödenip ödenmediği e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetiminde verilen 13 Kasım evde bakım maaşlarının yattığı iller listesi ile evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor..

14 Kasım evde bakım maaşı yatan iller listesi, merak ediliyor. Evde bakım maaşı alacak kimseler maaş sorgulaması yapmak istiyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yatırılan evde bakım maaşları ödemeleri il il olarak sırayla gerçekleştiriliyor. Evde bakım aylığının ödenip ödenmediği e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı denetiminde verilen 13 Kasım evde bakım maaşlarının yattığı iller listesi ile evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA SAYFASI
 

EVDE BAKIM MAAŞI NASIL SORGULANIR?

e Devlet'in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor. Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

 

14 KASIM EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

Tokat, Sakarya, Amasya, Giresun, Hatay ve Siirt illerinde 13 Kasım evde bakım maaşları hesaplara yattı. 
 
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

Evde bakım maaşları, Bakanlık tarafından bazı illerde yatırılıyor. İşte uygulamanın yapıldığı iller: Osmaniye, Tokat, Hatay, Antalya, Edirne, Aksaray, Afyonkarahisar, Kırklareli, Samsun, Kırşehir, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Denizli, Konya, Mersin, Rize, Aydın, Ankara, Kocaeli, Tekirdağ, Trabzon, Manisa, Bilecik, Bolu, Kırıkkale, Giresun, Adıyaman, Ordu, Ağrı, Uşak, Malatya, Zonguldak, Diyarbakır, Çanakkale, Sakarya, Adana, Bursa, Isparta, Yozgat, Iğdır, Kayseri, Çorum ve Düzce...
 
Evde bakım maaşı hizmetinin diğer illere de yayılması bekleniyor.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX