0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2019 Cuma 09:18:00 - Güncelleme:22 Kasım 2019 Cuma 09:22:00

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu kimdir?

Cep Herkülü lakaplı olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatı film oluyor. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi 22 Kasım'da vizyona girecek. Filmi izlemek isteyen sinemaseveler Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu ve filmi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi 22 Kasım'da vizyona girecek. Filmi izlemek isteyen sinemaseveler Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi ile ilgili araştırmalara başladı.Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor..

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU FRAGMANI
 

NAİM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?

Naim Süleymanoğlı, 23 Ocak 1967, Ahatlı Bulgaristan doğumlu.  Naim Süleymanoğlu, Bulgaristan Türkü halterci. Bütün otoritelere göre tüm zamanların en iyi haltercisidir. Lakabı, yapıca ufak tefek ancak çok güçlü olması nedeniyle Cep Herkülü'dür. 1992 Barcelona Olimpiyatları'nda, rakiplerine karşı ezici üstünlük sağlayarak, yurda altın madalyayla dönen Naim Süleymanoğlu, yine o sene, Uluslararası Halter Basın Komisyonu tarafından "Dünyanın En İyi Sporcusu" seçildi. 1993 Dünya Şampiyonasında, 3 altın madalya kazanmasının yanı sıra, 2 de dünya rekoru kıran halterci, 1994'te Bulgaristan'da yapılan, Avrupa Halter Şampiyonası'nda da, sadece üç kaldırış yaparak, üç dünya rekoru kırdı.

FİLM HAKKINDA

Senaryosunu Barış Pirhasan'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Genç oyuncu Hayat Van Eck'in Naim Süleymanoğlu'nu canlandıracağı filmde, Yetkin Dikinciler, Gürkan Uygun, Selen Öztürk, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Maria Rumenova Sotirova, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe, Uğur Güneş ve İsmail Hacıoğlu rol alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX