0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:12 Aralık 2018 Çarşamba 08:00:00

Gökçe şarkıcı oldu

Sosyal sorumluluk projelerinde ve dizilerde seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken oyuncu Gökçe Bahadır müzik albümü yaptı. Güzel oyuncu 6 yıldır bugünü bekliyordu.  

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakteriyle şöhretine şöhret katan Gökçe Bahadır müzik albümü yaptı. Sesine çok güvenen ve 2011 yılında Ali Sunal’ın programında ilk kez ekranda şarkı söyleyen güzel oyuncu, bir sonraki yıl verdiği röportajda “Sesimle ilgili sahnede bir şey yapmak istiyorum” demişti. ‘Kayıp Şehir’ dizisinde söylediği şarkıyla da o dönem adından söz ettiren Bahadır, sosyal medya hesabından da sık sık videolarını paylaşıyordu. Levent Yüksel'in Harbiye konserinde de sahneye çıkan Gökçe Bahadır, uzun yıllardır hazırlandığı albümünü bugün itibariyle müzikseverlerle buluşturdu. Dün Instagram'da müjdeyi veren oyuncu "Ve gün geldi çattı. Yarın albüm tüm müzik marketlerde! Sizlerle paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Şarkı söylemeyi hep çok sevdim az çok biliyorsunuz. Ama bu sefer biraz farklı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Keyifle çalıştım. Sizin de aynı keyfi almanız dileğiyle" dedi.  

Kendini ödüllendirdi 

Gökçe Bahadır, albümünün çıkacağı günün öncesinde kendini ödüllendirmek istedi. Dün son model bir araba alan güzel oyuncu yeni aracıyla paylaşım yaptı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX