0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:22 Eylül 2019 Pazar 11:31:00

'Gençleri tarih merakı sarıyor’

Payitaht: Abdulhamid’ dizi ekibi, 4. sezonun ilk bölümünü birlikte izledi. Başrol oyuncusu Bülent İnal, dizinin tarih bilgisi aşıladığını dile getirerek, “Gençler üzerinde çok etkiliyiz. Onlara bir pencere açıyoruz” dedi.

TRT ekranlarında Bülent İnal ve Özlem Conker gibi usta isimlerin başrolünü üstlendiği ‘Payitaht: Abdulhamid’ dizisi, 4. sezonun ilk bölümünü Beyoğlu’ndaki Pera Palas’ta izledi. Hep birlikte diziye kilitlenen oyuncu kadrosu ve misafirler, finalde emekleri için alkış tuttu. Diziyi izledikten sonra kamera karşısına geçen başrol oyuncu Bülent İnal, “İlk bölümü hep birlikte izledik. Güzel bir bölüm ve güzel bir başlangıç oldu, tüm sezon böyle geçer inşallah.

Birlikteliğimiz bize şans getirecek” dedi. Yeni sezonu değerlendiren oyuncu, “Aramızdan ayrılan ve yeni katılan arkadaşlar var, katkıları çok büyük. Senaryo çok iyi kurgulanmış, güzel hazırlanmış senaryo var” dedi. Dizinin kendi açısından çok öğretici olduğunun altını çizen İnal, “Gençler üzerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum, çocukların tarihi dizileri sevmesini daha çok önemsiyorum. Kafalarına bir pencere açıyoruz, tabii ki diziyle bir şey öğretemeyiz, okumaları gerekir. Ancak diziyle geri dönüşler oluyor, merak artıyor. Biz de gerçekten bazı şeylere şahit oluyoruz, bilmediklerim var, ben de açtım ve okudum” şeklinde konuştu.   

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX