0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00

Fotoğraflar da silindi

Metin Hara'yı Instagram'da takipten çıkan Adriana Lima, birlikte çekilen fotoğrafları da sildi. Terk ettiği sevgilisinin,'Sorun yok, Miami'ye yanına gideceğim' sözü üzerine şehirden de ayrıldı.

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima bir buçuk yıldır aşk yaşadığı Türk yazar Metin Hara'yı sosyal medyada takipten çıkınca ayrıldıkları iddiası ortaya atılmıştı. Ünlü mankenin bir de Instagram hikayesinde 'Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. 

PROJE İMASI YAPMIŞTI

Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil'  ifadelerini kullanması dikkat çekmişti. Metin Hara ise dedikoduları yalanlayarak 'Ayrılmadık. 18 Aralık’ta Amerika’ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami’de birlikte olacağız' demişti. Ancak Adriana Lima’dan Metin Hara’nın açıklamasının tam tersi bir hareket geldi. 

KIYAMAMIŞ OLABİLİR

Ünlü manken, Instagram hesabından Metin Hara ile olan fotoğraflarını tek tek sildi. Sadece, aşklarının başladığı gün olan 11 Haziran 2017 tarihinde paylaştığı fotoğrafı silmedi. Takipçileri 'Acaba o paylaşımı silmeyi mi unuttu, yoksa kıyamadı mı?' şeklinde yorum yaptı. Ünlü manken ardından uçaktan paylaşım yaparak 'Bye bye Miami' yazdı. Bu da 18 Aralık'ta Miami'ye sevgilisinin yanına gideceğini söyleyen Metin Hara'ya ikinci darbe oldu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX