0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:26:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2020 Perşembe 17:26:00

Fahriye Evcen hamile mi? Son paylaşımı kafaları karıştırdı

Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen, sosyal medyayı da aktif kullanmaya devam ediyor. Karantina günlerinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Evcen son paylaşımıyla da yine ilginin odağı oldu, takipçileri 'Karan'a kardeş mi geliyor' demekten kendini alamadı.

Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Fotoğrafında elini karnına götüren Evcen, akıllara 'Hamile mi?' sorusunu getirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantinada olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, bugün 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından evinin bahçesinde çekilen pozlarını paylaştı.

Karan adını verdikleri bir çocuğu olan Evcen'in yeşillikler içinde verdiği bir pozda elini karnına koyması akıllara hamilelik iddialarını getirdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Evcen'in "Doğayla ben, benimle doğa" notuyla paylaştığı fotoğraftaki el detayını görenler "Karan'a kardeş mi geliyor?" sorusunu sordu.

Evcen, takipçilerini sevindiren bebek iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Etiketler : fahriye evcen burak özçivit karanitan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX