0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2019 Cuma 11:30:00 - Güncelleme:17 Mayıs 2019 Cuma 11:33:00

Enes Batur evleniyor mu? Enes Batur kimdir?

Enes Batur evleniyor mu? Enes Batur kimdir? sorularının yanıtları tüm magazin severler tarafından araştırılıyor. Yeni filmi 'Gerçek Kahraman'ın çekimlerini geçtiğimiz günlerde bitiren Enes Batur sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine evleneceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından davetiyesini paylaşan Enes Batur; 'Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım!' mesajıyla yayınladı. Enes Batur'un düğün davetiyesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte Enes Batur hakkında tüm merak edilenler...

Ünlü YouTuber Enes Batur sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine evleneceğini duyurdu. Enes Batur'un paylaşımı üzerine 'Enes Batur evleniyor mu? Enes Batur kimdir?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Evlilik haberleri ile gündeme gelen Enes Batur Yeni filmi  'Gerçek Kahraman'ın çekimlerini geçtiğimiz günlerde bitirdi ve filmin vizyona girmesine çok az bir süre kaldı. Enes Batur; 'Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım!' mesajıyla davetiyesini paylaştı. Enes Batur'un düğün davetiyesine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

ENES BATUR EVLENİYOR MU? 
Enes Batur; 'Hadi bakalım bütün arkadaşlarıma özelden yolladım!' mesajıyla düğün davetiyesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

ENES BATUR KİMDİR?
Sosyal medya fenomeni ve youtuber Enes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Enes Batur'un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin'dir. Babası Polis, annesi ise Hemşiredir. Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır.

Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

Sosyal medyada ün kazanan Enes Batur'un 6 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Enes Batur 2018'de vizyona giren, kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX