0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 09:18:00 - Güncelleme:24 Kasım 2019 Pazar 14:50:00

Bu hafta üniversitelere tatil mi?

15 Kasım 2019 Cuma günü ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler MEB'in yeni uygulaması ile ilk kez ara tatile çıktılar. Geçtiğimiz Cuma günü son vize sınavına giren öğrenciler de bulunuyor. Vizelerini bitiren öğrenciler kendileri için de resmi ara tatilin olup olmadığını öğrenmek istiyor. Bu hafta üniversiteler tatil mi? sorusunun yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

 Öğrenciler hafta sonları dahil 9 günlük bir mola verecekler. Bu uygulamaya üniversitelerin dahil olup olmadığı merak ediliyor. Üniversitelere ara tatil uygulanıp uygulanmayacağı ile ilgili bilgileri sizler için araştırdık. İşte 18 Kasım üniversitelere tatil mi? sorusunun yanıtı ve ara tatil ile ilgili detaylar sizlerle..

18 KASIM ÜNİVERSİTELERE TATİL Mİ?

18 Kasım üniversitelere tatil olmuyor. Geçtiğimiz hafta yoğun vize haftasını bitiren öğrenciler de tatil yapmak istiyor. Ancak bu hafta üniversite öğrencileri için resmi tatil haftası değil. Üniversitelerde yoklama sayımı yapılıyor. Devamsızlık haklarından kullanmak isteyen öğrenciler okula gitmeyebiliyor. Ancak devamsızlık hakkını kullanan öğrencilerin, öğrencilik haklarını yitirmemeleri için vize sonrası da okula gitmesi gerekiyor. Ancak bu durum üniversiteden üniversiteye değişebilir. Bu nedenle öğrencilerin öğrenim gördükleri üniversitelerin Öğrenci İşleri'nden bilgi almaları gerekiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX