0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Aralık 2018 Salı 08:00:00 - Güncelleme:04 Aralık 2018 Salı 08:00:00

Efsane ikili tekrar bir arada

Yıllar önce birlikte oynadıkları diziyle beğeni toplayan Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy tekrar aynı projede buluşacak.   

Adını Feriha Koydum dizisiyle Türk televizyon tarihine damga vuran Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya, internette yayın yapan bir kanalın projesiyle yıllar sonra biraraya geliyor. 

ANLAŞTILAR

The Protector (Muhafız) dizisi için Çağatay Ulusoy ile anlaşan internet kanalı, bu kez Ulusoy'la Hazal Kaya'yı buluşturan proje üzerine çalışıyor. Film için Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'yla anlaşmaya varıldı. 

HOLLYWOOD YILDIZI

Hollywood'un menajerlik şirketlerinden United Talent Agancy'le Engin Aykanat anlaşmıştı. İmza aşamasında sona gelinen filmin kadrosuna Hollywood yıldızı Anthony Hopkins'in de dahil olacağı öğrenildi.

EVLİLİK SİNYALİ

Bir dergi için özel pozlar veren Hazal Kaya, 5 yıldır aşk yaşadığı Ali Atay hakkında açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu, 'İçine kapanık bir çiftiz. Bizim kendi minik dünyamız var. Ama bilerek böyle değil bu, birşeylerden de kaçmıyoruz. Biz öyle tipleriz sadece' dedi. 'Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?' sorusuna karşılık da 'Neden düşünmeyelim. O da ilişkinin evrildiği bir şey' şeklinde konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX