0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:06 Temmuz 2018 Cuma 00:00:00

Düğün alışverişi

Ağustosun ikinci haftası evlenmeleri beklenen İdil Fırat ve Mert Fırat çifti alışverişe çıktı. Bugüne kadar gazetecilerden köşe bucak kaçan aşıklar, bu kez rahat rahat AVM gezdi.

Oyuncu Hande Doğandemir'le sevgiliyken bir anda İdil Fırat'la da görüşmeye başlayan Mert Fırat, herkesi şaşırtmıştı. Birer gün arayla iki ünlü isimle de samimi şekilde görüntülenen Mert Fırat'ın, sosyetik güzel İdil Fırat için Hande'yi terk ettiği sonrasında ortaya çıkmıştı.

SADECE BİR AYDIR TANIŞIYORLAR

Bir aydır İdil Fırat'la aşk yaşayan yakışıklı oyuncu hızlı bir şekilde evlilik kararı da aldı ve iddiaya göre Önder Fırat'ın evine giderek aileden kızı istedi. Sözlendikleri iddiası kulaktan kulağa dolaşırken ünlü çift önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi.

ALIŞIK OLMADIKLARI İÇİN...

Bugüne kadar görüntü alınmaması için uğraşan çiftin rahatça alışveriş yapması dikkat çekerken, yine de alışık olmadıkları için flaşlar patladığında birbirlerinden uzaklaştılar. Aynı kareye girmemeye özen gösteren aşıklar başarılı olamadı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX