0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:16 Şubat 2019 Cumartesi 10:10:00

Demet'e artık yaklaşabilecek!

Demet Akalın, sunucu Ece Erken hakkında 'bir aylık tedbir kararı' aldırmıştı. Sürenin bitmesiyle tekrar mahkemenin yolunu tutan ve '6 aylık uzaklaştırma' isteyen ünlü popçu, talebi reddedilince şoke oldu.  

Tolga ASLAN 

Popçu Demet Akalın, 2012 yılında dünyaevine girdiği Okan Kurt’tan borçları yüzünden geçen sene boşanmıştı. 2018'in son ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşanan popçu, bu süreçte birçok sanatçı arkadaşına tavır alırke,n yıllarca kavgalı kaldığı isimlerle de barışmıştı. 

KAVGANIN FİTİLİ ATEŞLENDİ

Demet Akalın, boşanma sürecinde sunucusu olduğu programda yorum yapan Ece Erken’le de arası açılınca olanlar oldu. Televizyonda sabah kuşağında magazin programı yapan Erken'in, boşanmanın kağıt üzerinde olduğunu ve borçlardan kaçmak için yaptıklarını söylemesi kavganın fitilini ateşledi. Ece Erken’in bu iddiaları karşısında birkaç defa programa da bağlanan Demet Akalın, olayın içyüzü hakkında detaylar gelmeye ve ekranda açıklanmaya başlanınca soluğu mahkemede aldı. 

ORTALIK KARIŞACAK

Akalın, Ece Erken ve Bircan Bali’ye bir ay tedbir kararı aldırarak kendisine yaklaşmalarını ve konuşmalarını engelledi. Önceki gün aldığı tedbir kararının bitmesiyle yeniden savcılığa başvuran ve kararın 6 ay daha uzatılmasını isteyen Akalın’a bir darbe de mahkemeden geldi. Tedbir kararının uzatılmasını gereksiz gören savcılık, Akalın’ın talebine ret cevabı verdi. Yaklaşık bir aydır 'Demet Akalın’la ilgili önemli detaylar anlatacağım, kararın bitmesini bekliyorum' diyen Ece Erken’e gün doğdu. Ünlü sunucunun anlatacakları merakla bekleniyor. 

Ünlü popçu Demet Akalın, eşi Okan Kurt'la boşandıktan kısa süre sonra 'Kızım çok mutsuz, babasız yapamıyor' diyerek eski eşiyle tekrar bir araya gelmişti. Ünlü sunucu Ece Erken boşanmanın tamamen göstermelik olduğunu iddia ediyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX