0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mart 2019 Perşembe 13:36:00 - Güncelleme:14 Mart 2019 Perşembe 14:20:00

Demet Akbağ ve oğlu taziyeleri kabul ediyor! Dostları yalnız bırakmadı

Sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi camiye getirildi. Eşine son görev için gözyaşları içinde hazır bulunan Akbağ'ı dostları teselli etti. Merhum Zafer Çika'nın daha önce eşi Demet Akbağ'a "Beni Çeşmeye göm Demet" diye vasiyet ettiği, bu nedenle Çeşme'de toprağa verileceği öğrenildi. Cenazeye Cem Yılmaz ve Ece Uslu gibi ünlü isimler katıldı.

Geçen salı günü saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında takla atan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı kamyonette bulunan Zafer Çika, ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlanıyor

Bugün toprağa verilecek olan Çika'nın cenazesi, İzmir'deki Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi.

GALATASARAY ATKISI SERİLDİ

Öğlende kılınacak cenaze namazının ardından Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Zafer Çika'nın musalla taşına konulan tabutunun üzerine, '35' ve 'Zafer Çika' yazılı Galatasaray takımı forması ile atkısı serildi.

VASİYETİ ÜZERİNE İZMİR'DE DEFNEDİLECEK

Yakınları tabut başında namaz saatini beklemeye başladı. Demet Akbağ da camiye geldi. Zafer Çika'nın daha önce eşi Demet Akbağ'a, Çeşme'de toprağa verilmek istediğini söylediği, vasiyeti gereği de burada son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX