0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 11:15:00

Cannes'da jön yarışı

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından Burak Özçivit, Can Yaman ve Akın Akınözü, Cannes'da düzenlenen dünyanın en prestijli televizyon fuarına katıldı. Sokakları, Türk oyuncuların afişleri süsledi.  

Cannes'daki dünyaca ünlü MIPCOM Fuarı, Türk oyuncuların gövde gösterisine döndü. Önümüzdeki hafta yayın hayatına başlayacak olan iddialı dizi 'Kuruluş Osman'ın yakışıklı baş rol oyuncusu Burak Özçivit'in dev afişi Cannes'a asıldı. Kentte, dünyanın en zengin işadamlarının, dünya jet-setinin ve Hollywood yıldızlarının konakladığı Carlton Oteli'nin girişine, bu özel afiş için görkemli bir tag yapıldı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Burak Ozçivit'in dizisi henüz ekrana gelmeden, Fransa'da dünyanın dört bir yanından gelen alıcılara “The Ottoman' adıyla gösterilirken, Erkenci Kuş'un pazarlanmasına destek için Cannes'da bulunan Can Yaman'ın dev bir afişi de aynı cadde üzerinde bir binanın yan cephesini süslüyor.

Öte yandan Hercai dizisinin yakışıklı oyuncusu Akın Akınözü de fuara katıldı. Türkiye'nin en gözde jönlerinden Burak Özçivit, Can Yaman ve Akın Akınözü, MIPCOM 2019 fuarı için gittikleri Cannes'da objektiflere poz verdi. Bu pozlar sonrası sosyal medyada hangi ismin daha yakışıklı olduğu tartışılmaya başlandı.   

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX