0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2018 Salı 08:00:00 - Güncelleme:11 Aralık 2018 Salı 08:00:00

Bundan sonra bencil olacakmış

Acun Ilıcalı'dan 10 milyon liralık bir ev ve aylık 125 bin lira nafaka karşılığında boşanan Şeyma Subaşı "Mutluluk için bencil olmak gerekiyor" dedi.  

Geçtiğimiz eylül ayında rüya gibi bir düğünle evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın, 14 aylık evliliği tek celsede bitmişti. Acun Ilıcalı'dan 10 milyon liralık bir ev ve aylık 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı çarpıcı açıklamalara imza attı. Hayatında yeni bir sayfa açan Subaşı, “Herkesin hayatında inişlerin ve çıkışların olduğu dönemler olmuştur. Benim bu dönemlerde kendime sürekli hatırlattığım ve telkin ettiğim şey şu; her şeyin başı sağlık. Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok' dedi. 'Gelecekteki Şeyma’ya ne söylemek istersin' sorusu üzerine Subaşı şu cevabı verdi: 'Ona söyleyeceğim şey biraz bencil olması gerektiği olurdu. Hayatta biraz da bencil olmak lazım galiba. Eğer kendiniz mutlu olur ve bu mutluluğa odaklanırsanız etrafınızdaki insanları da mutlu edebilirsiniz. Bu eşiniz, çocuğunuz, sevgiliniz ya da arkadaşınız da olabilir. Çünkü mutluluk yaşandıkça çoğalan bir şey, siz mutluysanız emin olun etrafınızdakiler de mutlu olacaktır.' Enerji dolu hayatıyla sosyal medyada fenomen olan Subaşı, sakin yaşamayı sevmediğini belirterek “Biraz fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim evet, hatta ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum ama çalışmalar hala devam ediyor” diye de ekledi.  

Acun Ilıcalı, Serenay Sarıkaya'ya bakarken kameralara yansıdı. 

Şaşırtan bakış 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı katıldığı bir ödül töreninde sahneye davet edilen Serenay Sarıkaya'yı göz hapsine aldı. Hayran bakışlarla Serenay'ı takip eden Ilıcalı kameralara yansırken, görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX