0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Haziran 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:23 Haziran 2019 Pazar 10:10:00

Bilerek çarptılar

Bülent Ersoy, magazin muhabirlerinin ölümden döndüğü tekne kazasıyla ilgili konuştu. Ben bilirkişi değilim ama gördüğüm kadarıyla bilerek çarpmış diyen Diva, gazetecilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, önceki gün malikane almak için Bodrum’a gitti. Havaalanında gazetecilerle sohbet eden Diva, geçtiğimiz ay ölümden dönen gazeteciler için konuştu. Bodrum Göltürkbükü’nde ki bir mekana çekim yapmak için tekneyle giden magazin gazetecileri, mekanın müşterilerini taşıyan yatın çarpması sonucu ölümden dönmüş, gazeteciler taşıyan teknenin kaptanı ise bacağında sakatlanmıştı. Olay videolarını gördüğün söyleyen Diva, “Olayı duydum, çok üzüldüm. Nasıl oldu bende anlamadım. Görüntüleri izledim. Pek ukalalık yapmayayım ama o tekne sanki gazetecilerin olduğu teknenin üzerine bilerek gelmiş ve çarpmış gibi gördüm. Eğer orada kasıtlı bir şey varsa, bunun sonucu bu olmamalıydı. Bu olay bir felakettir. Çok yadırgadım. Gazeteci arkadaşları taşıyan teknenin kaptanına ve gazeteci arkadaşlarımıza çok üzüldüm. Olmaması gereken bir olaydı. Bunun bedeli bu değil. Gerçekten çok yazık. Osman Kaptan'a ve basın mensubu arkadaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX