0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2016 Salı 00:00:00 - Güncelleme:21 Ekim 2016 Cuma 16:31:00

Ayrı yaşıyorlar! 

Sarp Levendoğlu ile boşanma dedikodularını her seferinde alanlayan Birce Akalay bu kez itiraf etti: 'Sarp Datça'da yaşıyor. İşi olmadıkça buraya gelmiyor.” 

İki yıl önce Küçük Ağa dizisinde evli bir çifti canlandıran ünlü oyuncular Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay gerçek hayatta da evlenmişti. Fakat çiftin son bir yıldır aralarında soğuk rüzgarlar estiği, boşanacakları konuşuluyordu.

ARA SIRA GELİYORMUŞ

Çift her seferinde iddiaları yalanlasa da çok uzun zamandır bir arada görülmüyorlardı. Beklenen itiraf Akalay'dan geldi.  'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde başrole hayat veren Akalay dizi yemeğinde yine yalnızdı. Eşi Sarp'ın neden yemeğe katılmadığını soranlara oyuncu, “Sarp Datça'yı ve orada surf yapmayı çok seviyor. İş güç olmadığı sürece İstanbul'a gelmiyor. Çünkü buranın keşmekeşini sevmiyor” diyerek ayrı yaşadıklarını açıkladı. Ahmet DÖĞEN 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX