0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:09 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00

Aslı'ya yazık oldu 

Murat Boz'la Aslı Enver ayrıldıktan 4 ay sonra ilk kez karşı karşıya geldi. Balıkçıda Aslı'yı gören popçu, apar topar mekanı terk etti. Aslı'nın masasındaki Ceren Moray, 'Yazık kıza' dedi. 

Tolga ASLAN 

Murat Boz'la Aslı Enver 2.5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz Nisan ayının ilk günlerinde noktalamıştı. O günden bu yana aynı ortamda bulunmayan ünlü isimler, önceki akşam gittikleri Kuruçeşme'de bir balıkçıda pişti oldu. Mekana 'Kavak Yelleri' dizisinden rol arkadaşları Ceren Moray ve Didem İnselel'le birlikte giden Aslı Enver, balık ziyafeti çekerken bir anda karşısında Murat Boz'u gördü. Kapıdan içeri girdiği an karşısında eski sevgilisini gören yakışıklı popçu hiç zaman kaybetmeden mekanı terk etti. Morali bozulan Aslı da tabağındaki balığı bile bitirmeden çantasını alıp dışarı çıktı. Habercilerin sorularını yanıtlamamak için telefonla konuşmasını bahane eden Enver, valenin aracını geç getirmesiyle soru yağmuruna tutuldu. Eski sevgilisiyle piştisi sorulan Aslı Enver, “Ben bu konuları konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim” diyerek gözlerden uzaklaştı. 

'Kimliğine bakmadık' 

Aslı Enver'den bir saat sonra çıkan Ceren Moray ve Didem İnselel, masada kalan balıkları kediye verdi. 'Murat Boz geldi diye mi Aslı erken ayrıldı?' sorusuna karşılık Ceren Moray, “Siz Aslı'yı yakaladınız mı? Kurban olurum yazık ya” dedi. Moray 'Murat Boz'u gördünüz mü?' sorularına ise; “Kimsenin kimliğine bakmadık. Tanıdığımız bir Murat yoktu” diye karşılık verdi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX