0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ağustos 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:25 Ağustos 2019 Pazar 11:06:00

'Asimetrik saldırı var'

Galatasaray’ın yeni forma sponsoru 2 sezon için 38 milyon TL veren Terra Pizza oldu. İmza töreni sonrası konuşan Cengiz, kulübün adını FETÖ ile ananlara tepki gösterdi.

GÜNEŞ

■ G.SARAY Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızılı kulübe karşı asimetrik bir saldırı olduğunu söyledi. Türk Telekom Stadı’nda Terra Pizza ile yapılan forma sponsorluk anlaşmasının ardından açıklamada bulunan Cengiz, “İsim telaffuz ederek o terör örgütünün reklamını yapmak istemiyorum. G.Saray’a karşı bu yıl ön hazırlıklarını gördüğümüz asimetrik total bir saldırı var. Nereden, nasıl ve ne zaman geleceğini bilmediğimiz, planlı olmayan fakat düzenli şekilde” dedi.

BİZDE TERÖRİST YOK

■ CAMİALARIN terörle suçlanamayacağını aktaran Cengiz, “G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, kim olursa olsun siz hiçbir camiayı bir terör örgütüyle suçlayamazsınız. Orada yöneticilik yapmış terör örgütü mensubu olanlar olabilir. Şükür ki bizde olmadı. Futbolcu olabilir, taraftar olabilir. Her camiada bunlar olabilir. Ancak o camiaya şu ya da bu örgütün temsilcisi dememiz tamamen suçtur ve terör örgütünün amaçlarına hizmet ettiğimizi gösterir” değerlendirmesinde bulundu.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX