0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Nisan 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:15 Nisan 2019 Pazartesi 10:03:00

Arabeskten popa geçti

Fantezi müziğin sevilen ismi Serkan Kaya, “Gündeme uyuyorum” diyerek tarzında değişiklik yaptığını söyledi. Şarkıcı, pop albümü için kolları sıvadı. 

Arabesk ve fantezi müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, önceki gece yavruvatan Kıbrıs’ta konser verdi. Aynı mekanda 25. kez konser verdiğini söyleyen Kaya, yakında hayranlarına ters köşe yapacağını söyleyerek tarzında değişikliğe gideceğini açıkladı. Ünlü aranjör Ozan Doğulu’yla birlikte yakında pop albümü yapacağını söyleyen Kaya, yeni albümü için “Gündeme ayak uydurma diyelim. Jenerasyona ayak uydurma diyelim. İçimizden de geldiği için tabii ki zoraki bir şey değil. Arabesk okuduğumuzu zaten ispat ettik, türkü okuduğumuzu da ispat ettik. Rahmetli Yaşar Gaga’nın albümünde Sezen Aksu şarkısı vardı, ‘Senle Benden Cacık olmaz’ o da çok pop yönlü bir şarkıydı hoş oldu, gelen tepkiler de güzeldi. Demek ki bu da bizim sesimize yakışan bir tarz, o yüzden de bunları da deneyeceğiz, bunları da yapacağız” dedi. 

EN İYİ NOKTADA BEN VARIM

Açıklamalarına devam eden Serkan Kaya “Müzik piyasasını hoş görmüyorum” diyerek genç şarkıcıları eleştirdi. “Çoluk çocuğun eline kaldı, deyim yerindeyse hani öyle derler ya” internet ve bilgisayar üzerinden şarkı yapanların devri de bitecek. Bunlar günübirlik şöhretler, günübirlik starlar. Bu arada benim YouTube tıklanmalarım da çok yüksek. Arabesk dalında en tap noktada bizim şarkılarımız var” diyerek iddialı bir çıkış yaptı. 

Ramazan ayında sahneye çıkmayacağını söyleyen Serkan Kaya, “İbadet ayımız. Ben ramazan ayında hiç sahneye çıkmadım, bundan sonra da çıkacağımı düşünmüyorum. Çıkanlar ise beni hiç ilgilendirmez, isteyen çıkabilir. Ayrıca o dönemde sesimizi dinlendiriyoruz, bedenimizi dinlendiriyoruz. Detoks yapıyoruz” diye konuştu. 

Albüm yaparken ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen şarkıcı, “Şimdiye kadar okuyup da beğenmediğim rafa kaldırdığım şarkılardan 2 albüm çıkar. İlerleyen zamanlarda bu şarkıları belki albüme koyarım” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX