0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2021 Cuma 10:00:00 - Güncelleme:09 Nisan 2021 Cuma 10:00:00

Annelik uyutmuyor

Uzun süredir ara verdiği ekranlara yeni reklam çalışmasıyla geri dönen Fahriye Evcen, anne olduktan sonra zaman kavramının tepetaklak olduğunu söyledi.

Yeni projesiyle ekranda olması hayranları tarafından dört gözle beklenen Fahriye Evcen, reklamla seyircisini selamladı. Oyuncu, bebek markası Prima'nın iyilik elçisi oldu. Four Seasons Hotel'deki basın toplantısında kamera karşısına geçen oyuncu, "Dünyalarını güzelleştirmek için, birlikte" kampanyasıyla bez ihtiyacı olan çocuklara yardım eli uzatacaklarını söyledi.

KARAN İÇİN DESTEK ALMADIM

Oğlu Karan'ın dünyaya gelmesiyle hayatındaki zaman kavramının değiştiğinden bahseden oyuncu, ''Bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Uzun bir süre kimseden destek almadım. Kendim ilgilendim. Burak'ın (Özçivit) da katkısı oldu. Dolayısıyla zaman yönetimi konusuyla alakalı hayatımda ciddi bir değişiklik oldu" dedi. Anneliğin kendisini hassaslaştırdığını da sözlerine ekleyen Evcen, eşi Burak Özçivit'in çok iyi baba olduğunu da belirtti.

Recep ASLAN

Etiketler : fahriye evcen annelik burak özçivit karan prima
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX