0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 12:41:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 12:43:00

Ümit Hırsızı için çöle düştüler

Tarkan ve Bülent Ersoy, 7 yıl aradan sonra ‘Ümit Hırsızı’ adlı şarkıda düet yaptı. İkili parçaya çöl konseptli klip çekti.

Merakla beklenen Tarkan ve Bülent Ersoy düeti ‘Ümit Hırsızı’ bugün DMC etiketiyle dinleyiciyle buluşuyor. Tarkan’ın baba olmasından dolayı bir süre askıya alınan eser için ikili, birlikte kamera karşısına geçti. Kemerburgaz’daki bir platoda gerçekleştirilen klip çekimlerinde çöl konsepti işlendi. Bu yüzden alana tonlarca deniz taşınarak sahra ortamı yaratılmaya çalışıldı. Yüz kişilik bir ekiple gerçekleşen çekimler iki günde tamamlandı. Eserin söz ve bestesinde Tarkan aranjesinde ise Taşkın Sabah imzası var. Şarkıda yer alan sözler ise şöyle: Bir daha öyle kolay kanmam. Kendimi öyle kolay o yangına bir daha atmam. Ben temelli bastım gittim ondan, akıllandım ala ala payımı azabından… Hep kalpte kıyamet, hep aynı sızı… Sonunda sildim gitti o hayırsızı… Hep hüsran hep gözyaşı o bir hayat bir ümit hırsızı… 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX