0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 10:56:00

Karakedi Hadise

Murat Boz'la yakınlığı Aslı Enver tarafından kıskanılan Hadise, yine rahat durmadı. Ünlü çiftin 8 ay sonra barışmasının ardından yakışıklı popçuyla ilgili paylaşım yapmaya başladı.

Son zamanların en gözde çiftleri arasında gösterilen ve bir süre ayrı kaldıktan sonra ilişkilerine kaldıkları yerden devam kararı alan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin başı Hadise’yle dertte. Murat Boz’la birlikte aynı yarışma programında jüri üyeliği yapan Hadise'nin Boz’la ilgili yaptığı paylaşımlar ortalığı karıştırıyor. Geçtiğimiz sene de Aslı Enver’i kızdıracak paylaşımlar yapan Hadise, Murat Boz’un Enver’den ayrılmasıyla paylaşımlarına ara vermişti. 

'ASLI'DAN NE İSTİYORSUN?'

Boz ve Enver aşkı yeniden alevlenince, Hadise paylaşımlarına devam kararını aldı. Murat Boz’la yarışmadan bir kare paylaşan Hadise, “Muratım, kasları ve ben” yazınca Enver’in fanları ayağa kalktı. Dakikalar içinde binlerce yorum alan Hadise’ye, “Karakedi” benzetmesi yapılarak “Sen Aslı Enver’den ne istiyorsun” denildi.  

'Kızlar rahat bırakmıyor' 

Çekimler arasında hayranlarına imza dağıtan Murat Boz'un videosunu paylaşan Hadise 'Kızlar Murat'ı rahat bırakmıyor, yapıştılar Muratıma' dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX