0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 17:31:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 17:39:00

Beşiktaş'ta Quaresma bilmecesi! İstanbul'dan ayrıldılar

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın eşi ve çocukları Portekiz'e döndü. Quaresma da yönetim ile görüştü ve ailesinin talebi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini bildirdi.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüpte Serdal Adalı ile bir görüşme yapan ve "kalacağını" söyleyen Ricardo Quaresma için bir kez daha ayrılık sesleri yükselmeye başladı.

Ricardo Quaresma'nın eşi ve çocukları, İstanbul'dan ayrıldı ve ülkeleri Portekiz'e döndü. Bunun üzerine Portekizli oyuncunun da yönetim ile bir görüşme yaparak ailesi nedeniyle ayrılmak istediğini bir kez daha bildirdi.

Beşiktaş yönetiminin Ricardo Quaresma'ya, "BB Erzurumspor maçının ardından bir kez daha görüşelim" dediği ve son kararın hafta sonunda verileceği kaydedildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX