0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 21:46:00

'Terörü bitirici vuruşlar yapıyoruz'

İçişleri Bakanı Soylu, önümüzdeki 4.5 yılda terörü tamamen bitirecek çalışmaların yapılacağını söyledi. 

Bakan Soylu, Orman-İş Sendikası'nın 4. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, “Çok farklı bir gündem yoğunluğuyla mücadele ettik. Önümüzdeki bu 4.5 yıllık süre artık bize bütün yaraları sarmak, reformlar yapmak, terörle mücadeledeki bitirici vuruşları yapmak, gençlerimizi dünyaya hazırlamak, Türkiye'nin rekabet gücünü ve üretimini artırmak için yeterli bir süredir” dedi. 

KENDİMİZİ SAVUNDUK 

Bakan Soylu, “Neyi başaracaksak, bunu hep birlikte başarabiliriz. Görüşlerimiz, düşüncelerimiz, bakışlarımız farklı olabilir ama Türkiye heyecanımız aynı olmalıdır. Geleceğimize inancımız, kendimize inancımız, milletimize inancımız hep aynı olmalıdır. Türkiye bugüne kadar tehditlere karşı kendisini savundu” diye konuştu. 

900 TİM GÖREVDE 

Terörle mücadeledeki kararlılıklarının aynı şekilde devam edeceğini vurgulayan Soylu, şu anda 900 timin Doğu ve Güneydoğu'da dağlarda terörle mücadele ettiğini ve sabah saatlerinde yaptıkları geniş çaplı operasyonlarda askerlerin, 3 teröristi etkisiz hale getirdiğini aktardı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX