0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:43:00 - Güncelleme:24 Nisan 2019 Çarşamba 17:05:00

Metrobüste bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan F.Ö. tutuklandı

Olay göre dün Avcılar'a ilerleyen metrobüste yaşandı. Metrobüste bir kişinin cinsel tacizine uğradığını iddia eden N.C. bağırmaya başlayarak, o kişiyi metrobüstekilerin yardımı ile Saadetdere durağında indirdi. Kadın o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kadın görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşınca harekete geçen polis, şüpheli F. Ö.'ü gözaltına aldı.  Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin kadının bağırması üzerine korktuğunu ve taciz iddialarını kabul etmediğini söylediği öğrenildi. Şüpheli ifadesinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.  Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ

Metrobüste kadın yolcunun üzerine doğru mastürbasyon yapan F.Ö. tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. Avcılar'da metrobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da Beylikdüzü yönüne doğru giden metrobüste yaşanan taciz, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

ÇANTADAKİ SIVIDAN ÖRNEKLER ALINDI

Kadın yolcunun çantasına bulaşan sıvının zanlıya ait sperm örneği olup olmadığının tespiti için örnekler alınarak Polis Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi.

"BİZ DEĞİL, SİZ UTANACAKSINIZ"

Fatih Ö.'nün, oturan bir kadını taciz ettiği ardından da üzerine mastürbasyon yaptığı öne sürüldü.

Yaşanan olay sonrası tacizci adamın görüntüleri, "Biz değil siz utanacaksınız." diyen ve tacize uğrayan kadın tarafından, saniye saniye kaydedildi.

CHP'Lİ ÇIKTI

Görüntülerin ardından gözaltına alınan Fatih Ö.'nün, CHP'nin etkinliklerinde çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Şüphelinin sosyal medya hesaplarında da CHP'yle ilgili paylaşımlar var.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX