0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 10:51:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 11:46:00

Yeni Zelanda'daki terör saldırısının arkasında Tapınak Şovalyeleri çıktı

Yazar Yahya Bostan, Yeni Zelanda'daki terör saldırısı hakkında "Bu bir örgütlü saldırıydı. Nitekim terörist bağlı olduğu örgüte yayınladığı manifestoda değiniyor. Bu örgütün Tapınak Şövalyeleri olduğunu söylüyor" sözleriyle ezoterik ve gizemli olmasıyla bilinen örgüt hakkında çok çarpıcı bilgiler verdi.

Star Gazetesi yazarı Yahya Bostan'ın Yeni Zelanda'daki terör saldırısına ilişkin dikkat çeken yazısından öne çıkanlar;

-Bu bir örgütlü saldırıydı. Nitekim terörist bağlı olduğu örgüte yayınladığı manifestoda değiniyor. Bu örgütün Tapınak Şövalyeleri olduğunu söylüyor. 

-Yeniden doğan Tapınak Şövalyeleri isimli örgütün insan kaynağının boyutlarını ya da finansal durumunu henüz bilmiyoruz. Ancak terörist, 2011 yılında Norveç’te 77 kişiyi katleden Breivik’le bağını kabul ediyor. Örgüt mensuplarının eğitimli ve varlıklı kimseler olduğunu belirtiyor. 

-Yapısal detaylara hakim olmasak da Avrupa’da buna benzer onlarca örgütün varlığından haberdarız. Mantar gibi çoğalıyorlar. Bu örgütler beyaz ırkın üstünlüğünü savunuyorlar. İslam düşmanılar. Mültecilerden nefret ediyorlar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX