0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Aralık 2018 Çarşamba 11:25:00 - Güncelleme:19 Aralık 2018 Çarşamba 14:25:00

Yeni başlayanlar için Ekrem rehberi (!): Ömer Halisdemir isminden nefret eder

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu'nun aslında asla yerli ve milli duruş sergileyemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan pek de farkı yok. Peki kimdir bu Ekrem İmamoğlu?

gunes.com

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu, ilk olarak 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında büyük kahramanlık göstererek şehit olan Ömer Halisdemir ismine olan nefretiyle karşımıza çıkıyor.

 

 

ŞEHİDİMİZİN İSİMİNE DAHİ TAHAMMÜL EDEMEDİ

CHP İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan Ekrem, Ömer Halisdemir'e karşı büyük bir saygısızlığa imza atmıştı. Kahraman şehit Ömer Halisdemir'in isminin Beylikdüzü'ndeki Anadolu Caddesi'ne verilmesi teklifine skandal sözlerle cevap veren Ekrem, bu isimden rahatsız oldu. Ekrem, "Anadolu Caddesi bizim için değerli bir cadde ve değerli bir isim. Bu işler sonra bir enflasyona dönüyor." diyerek şehit adının caddeye verilmesini enflasyon olarak gördüğünü ifade etti. 

FETÖ'YLE DE BAĞLANTISI VAR

Bu skandal sözlerle haddini aşan Ekrem'in Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun FETÖ'den tutuklanan danışmanı Erkan Karaarslan'la da ilişkisi olduğu ve Karaarslan'a 1 milyon 757 bin lira danışmanlık faturası kestiği ortaya çıkmıştı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX