0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2019 Çarşamba 09:15:00 - Güncelleme:20 Kasım 2019 Çarşamba 09:15:00

Karlar Ülkesi 2 bugün vizyona giriyor! Karlar Ülkesi 2 konusu ne?

İlk filmi 2013 yılında sinemalarda yayınlanan ve çocuklar tarafından çok sevilen Karlar Ülkesi'nin ikincisi geliyor. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu edinen Frozen 2 için heyecan dorukta. Walt Disney Animation Studios tarafından hazırlanan Amerikan animasyonlu bir müzikal fantastik film olan Karlar Ülkesi 2 heyecanla bekleniyor. Karlar Ülkesi 2 ne zaman vizyona girecek? sorusunun yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Çocuklar tarafından büyük bir heyecanla beklenen Karlar Ülkesi 2 filmi için geri sayım sona eriyor. Karlar Ülkesi 2 ne zaman vizyona giriyor? Karlar Ülkesi 2 konusu ne? sorularının yanıtı çocuklar ve aileleri tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Walt Disney Animation Studios tarafından hazırlanan Amerikan animasyonlu bir müzikal fantastik film olan Karlar Ülkesi 2, bu hafta vizyona giriyor. Karlar Ülkesi 2 ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor..

KARLAR ÜLKESİ 2 FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.


 

KARLAR ÜLKESİ 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Karlar Ülkesi 2, 20 Kasım Çarşamba günü vizyına girecek.

KARLAR ÜLKESİ 2 KONUSU NEDİR?

Karlar Ülkesi 2, Arendelle’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabının peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

KARLAR ÜLKESİ 2 DUBLAJ OYUNCULARI

Elsa: Idina Menzel, 

Anna: Kristen Bell, 

Olaf: Josh Gad 

Kristoff: Jonathan Groff

Iduna: Evan Rachel Wood

Yelana: Martha Plimpton

Honeymaren: Racgel Matthews

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX