0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 12:57:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 13:57:00

Vatan hainleri Can Dündar, Barbaros Şansal, Mehmet Ali Alabora ve Deniz Yücel terör sevici Almanya'da bir araya geldi

Teröristlere kucak açan ve sınırsız imkan sunan Almanya yine vatan hainlerine ev sahipliği yaptı. MİT TIR'ları kumpasının baş sorumlusu Can Dündar, Gezi provokasyonunda Soros'un isteklerini yerine getiren firari Mehmet Ali Alabora, Barbaros Şansal ve gazeteci kılıfı altında terör propagandası yapan Deniz Yücel Almanya'da bir araya geldi.

Türkiye aleyhine faaliyetlerle algı operasyonları yaratarak hainlik yapan Can Dündar, Mehmet Ali Alabora, Barbaros Şansal ve Deniz Yücel toplantı yaptı.

ALMAN CAN DÜNDAR'I FONLUYOR

Can Dündar, MİT tırları davası sonrası, mahkemenin serbest bırakmasıyla Almanya'ya kaçmıştı. Almanya tarafından sağlanan fon ile sözde gazetecilik faaliyetlerini devam ettiriyor.

Barbaros Şansal, Reina katliamından dakikalar önce yayınladığı mesajında,"B*kunda boğul Türkiye" diyerek kahkahalar atmasıyla, bir dönem Türkiye'de gündem olmuştu. Büyük tepki alan Barbaros Şansal da tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

GEZİ'DEN YARGILANIYOR

Gezi eylemlerinin ardından İngiltere'ye yerleşen Mehmet Ali Alabora hakkında, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Hakkında Gezi iddianamesi bulunan Mehmet Ali Alabora, Türkiye'ye geri dönmüyor.



PKK'LI GAZETECİ

Deniz Yücel ise Almanya'da sözde gazetecilik faaliyeti adı altında, terör örgütü PKK propagandası yürütüyordu. Türkiye'de yargılanırken serbest kalan Deniz Yücel, Almanya'ya kaçtı. Deniz Yücel, terör örgütü PKK liderleriyle yaptığı röportajlarla meşhur oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX