0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mart 2018 Perşembe 13:01:00 - Güncelleme:08 Mart 2018 Perşembe 14:42:00

Türkiye'den Kandil'e operasyon sinyali: Irak seçimlerinin ardından olabilir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşluğu,"Irak'ta sınırötesi operasyon olacak. Operasyon Irak seçimleri sonrası yapılabilir" dedi. Afrin harekatı ile ilgili de tarih veren Çavuşoğlu, 'Mayıs ayına kadar biter' diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın mayıs ayına kadar biteceğini söyledi. Terör örgütü PKK’nın Irak’tan da temizlenmesi gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, “Sınır ötesi operasyon, Irak’ta 12 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonrası yapılabilir” dedi.

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye’nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın bitiş süresiyle ilgili açıklama yaptı.

Funda Görey'in aktardığına göre, Çavuşoğlu harekatın mayıs ayına kadar biteceğini belirtti.

"SINIR ÖTESİ OPERASYON IRAK SEÇİMLERİ SONRASI YAPILABİLİR"

Terör örgütü PKK’nın Irak’tan da temizlenmesi gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, “Irak hükümetiyle PKK’ya karşı ortak operasyon olacak, olmalı. Sınır ötesi operasyon, Irak’ta 12 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonrası yapılabilir” dedi.

"MÜSLÜM STOCKHOLM'DE TUTUKLAMA TALEBİ İLETTİK"

Çavuşoğlu, Salih Müslüm'in Stockholm'de olduğu bilgisini aldıklarını, tutuklama talebini ilettiklerini ifade etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX