0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2016 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:26 Eylül 2016 Pazartesi 09:54:00

Türkiye düşmanları nefret kustu

Terör örgütü PYD’nin Brüksel’de düzenlediği program, Türkiye düşmanlarının skandal sözlerine sahne oldu. Yunan, İsveçli, Fransız ve Alman temsilciler Türkiye’ye ağır hakaretlerle saldırdı. 

Avrupa’da terörü başkenti haline gelen Belçika, PKK’nın Suriye kolu PYD’ye yine ev sahipliği yaptı. PYD, ‘Avrupa kongresi’ adı altında bir program düzenleyerek terör propagandası yaptı. Abdullah Öcalan ve güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen teröristlerin posterleri sahnenin arka kısmına asıldı. PYD’nin sözde Eş Başkanı Salih Müslim ve Asya Abdullah’ın hazır bulunduğu programda, terör örgütüne destek veren ülkelerden temsilciler de yerlerini aldı. Yunanistan'dan Syriza Partisi adına kürsüye çıkan Antonios Markopoulos kan donduran açıklamalarda bulundu. PYD ile aynı düşmana karşı savaştıklarını, amaçlarının aynı olduğunu belirtti, “Siz bizim önümüzdesiniz” ifadelerini kullandı.

“O harita değişmelidir”

İsveç Yeşiller Partisi adına söz alan Wotter Mott’un sözleri ise, örgütün üst düzey isimlerinin yaptığı açıklamaları aratmadı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağır hakaretlerle saldıran Mott, “O harita değişmelidir” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX