0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2017 Pazar 18:20:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2017 Pazar 18:29:00

Türk Yıldızları 15'lik şehidimiz Eren Bülbül için havalandı

Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül anısına Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı.

 

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi'nce, Maçka'daki terör saldırısında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül anısına düzenlenen organizasyonda Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı.

 

15 YAŞINDAKİ EREN ANISINA...

Ortahisar Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Türk Yıldızları tarafından Toklu Mahallesi, Ayasofya Camisi alt kısmında yer alan sahilde gösteri gerçekleştirdi. Trabzon Havaalanından havalanan 7 jetten oluşan Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın Trabzon semalarındaki gösterisi nefes kesti. Maçka ilçesinde terör saldırında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül anısına gerçekleştirilen gösteriyi çok sayıda vatandaş sahilden ve Ayasofya Cami'nin bulunduğu çimenlik alanda oturarak izledi.

 

VATANDAŞLAR UZUN SÜRE ALKIŞLADI

Türk Yıldızları'nın yaklaşık 35 dakika süren gösterisinde, jetlerin gökyüzüne doğru dönerek tırmanması, birbirlerine yaklaşarak ilerlemeleri, bıraktıkları dumanla kalp oluşturmaları ve yüksek sürat geçişi de izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Gösteri bitiminde telsizle irtibat kurarak Trabzonlulara seslenen Trabzonlu Hava Pilot Binbaşı Osman Yığcı da "Uçuşumuzu tüm şehitlerimize adıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi. Gösteri pilot Yığcı'nın alçak uçuşla kalabalığı selamlısıyla sona erdi. Heyecan dolu anlar yaşayan vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarını sallayarak pilotlara karşılık verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX