0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2019 Salı 15:36:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2019 Salı 18:04:00

Türk diplomat Osman Köse'nin şehit edilmesi ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi

Köroğlu Gençlik Derneğince, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu'nda görevli diplomat Köse'nin şehit edilmesi ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

Köroğlu Gençlik Derneğince, Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu'nda görevli diplomat Osman Köse'nin şehit edilmesi protesto edildi. 

Köroğlu Gençlik Derneği Başkanı Mahmut Alan, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde yaptığı basın açıklamasında, Irak'ın Erbil kentinde bir restorana düzenlenen ve diplomat Osman Köse'nin şehit olduğu silahlı saldırının, "S-400'lerin teslim alınmasından sonraya denk geldiğini ve ABD Büyükelçisi'nin diplomat şehitlerimizin önünde bir poz vermesinin hemen arkasından Osman Köse'nin şehit edilmesinin ABD'nin Türkiye'ye yönelik bir mesajı olduğunu" ifade etti.

"Türkiye'de Amerikan emperyalizmine ve onun kuklalarına yer olmadığı"nı söyleyen Alan, şu görüşleri ifade etti: 

"Bizim askerimize, polisimize ve diplomatlarımıza karşı kim hainlik ediyorsa kuklalarıyla beraber bu ülkeden defolacaklar. Amerika'nın bu mesajından sonra HDP ile iş birliği açıkça gözler önüne serilmiştir. Şehidimizi öldüren vatan haini HDP milletvekilinin kardeşi çıktı. Etekli terörist bunlar, ancak etek giyerler arkadan saldırırlar, ne polisimizin ne askerimizin karşına çıkmaya cesaretleri var. Vergilerimizden kesilerek bunlara ödenen maaşları kabul etmiyoruz. Paramız çöpe gitsin ama bu vatan hainlerine gitmesin. Biz buradan HDP'yi ve iş birliği yaptığı ABD'yi kınıyoruz."

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX